FI SE EN


Tietoa palvelusta

Vuokralaiset (palvelun käyttäjät)
Palvelussa on näkyvillä  Hangossa  satamapaikkaansa pitävät vuokraveneet. Oikeassa reunassa on pikahaku (Quick Search) josta voit hakea itsellesi sopivaa vuokrauskohdetta. Mikäli haluat etsiä tarkemmilla tiedoilla haluamaasi kohdetta, löydät tarkennetun hakuruudun välilehdeltä ”Hae”. Kun avaat haluamasi kohteen sivun, löydät sieltä omistajan yhteystiedot. Ole suoraan yhteydessä kohteen omistajaan joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Turvallisuus
Jokaisen vuokrakohteen omistajan tiedot ja vuokrausoikeus vuokrakohteeseen on tarkastettu. Valvomme myös vuokrakohteista annettujen tietojen oikeellisuutta. Vuokrasuhde syntyy aina vuokralaisen ja vuokranantajan välille, Vuokravenehanko.fi -palvelu ei ole siis ns. osapuoli vuokrautoiminnassa, vaan ainoastaan markkinapaikka. Vuokra, ennakkomaksu, vakuutus yms. asiat ovat aina vuokrananatajan ja vuokralaisen välisiä sopimuksia, joihin Vuokravenehanko.fi -palvelu ei ota kantaa.
Vuokravenehanko.fi -palvelu kuitenkin seuraa vuokrauksia ja hyvän vuokraustavan noudattamista. Tarvittaessa Vuokravenehanko.fi -palvelu poistaa palvelusta moitittavan vuokrakohteen.

Vuokranantajat (asiakkaat)
Miten pääsee mukaan
Hyvä Hankolainen veneen omistaja. Kun haluat tarjota vuokrakohdettasi näkyvästi kaikille, on 
Vuokravenehanko.fi – palvelu sinulle juuri oikea markkinointikanava.

Veneen vuokraajana saat sivuille omat ylläpitotunnukset, joilla pystyt pitämään kohteesi / kohteittesi tiedot ajantasaisina suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi voit pitää yllä kohteen /kohteiden varauskalenteria. Ylläpidossa voit myös lisätä tai poistaa kohteen kuvia.
Vuokravenehanko.fi palvelee myös niitä veneiden vuokraajia, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää Internetiä. Kommunikointi Vuokravenehanko.fi :n kanssa toimii myös puhelimitse.

Kun haluat liittyä 
Vuokravenehanko.fi – palveluun, ota yhteyttä joko sähköpostilla info@lomahanko.com ja jätä yhteydenottopyyntö, tai soita +358 44 544 64 25

Kuka tuottaa 
Vuokravenehanko.fi palvelun tarjoaa Lomahanko Oy, Yrityksemme koostuu matkailun, markkinoinnin  ja tietotekniikan huippuammattilaisista. Lomahanko Oy:llä on muutama perusarvo: kuunteleminen, ymmärtäminen, oppiminen, osaaminen ja asiakastyytyväisyys.   http://lomahanko.com

Yhteystiedot
Myynti ja markkinointi
Esa Aarnio
esa.aarnio@lomahanko.com
+358 44 544 6425

Asiakaspalvelu info@lomahanko.com
Asiakaspalvelu on avonina arkisin klo. 9.00 - 18.00

Hinnat ja maksuehdot  (alkaen 1.6.2020)
Vuokravenehanko.fi - palvelussa maksat ainoastaan niistä kuukausista, jolloin vuokrakohteesi on aktiivinen, eli näkyvissä. Niistä kuukausista, kun vuokrakohteesi on passiivinen, et maksa mitään.
Palvelun hinta koostuu kahdesta peruskomponentista, kuukausimaksusta ja avausmaksusta. 
 • Avausmaksu peritään kun palvelu perustetaan ja aina kun kohde muutetaan passiivisesta aktiiviseksi
 • Avausmaksu pitää sisällään yhden kuukauden näkyvyyden.
 • Avausmaksu on 45€ / avaus / aktivointi 
 • Kuukausimaksu peritään niiltä kuukausilta kun kohde on näkyvissä/aktiivinen
 • Kuukausimaksu on 25€/kk/kohde 
 • Käännöksistä peritään erillinen korvaus.
 • Käännösmaksu on 50€/kieli 
 • Puhelinpalvelumaksu on 15€ / toimenpide 
HUOM! AVAUS JA KUUKAUSIMAKSUT, SEKÄ PUHELINPALVELUMAKSU OVAT 0€ 31.12.2020 SAAKKA.
EMME SIIS LASKUTA NIITÄ TÄMÄN ENSIMMÄISEN VUODEN OSALTA. MUUT PALVELUMAKSUT TÄMÄN HINNASTON MUKAAN.

Maksuehdot
 • Laskutusväli on kolme kuukautta (vuosineljänneksittäin jälkikäteen)
 • Kuukausimaksu laskutetaan aina koko kuukaudelta. Jotta kuukausimaksua ei laskuteta, tulee kohteen olla passiivinen koko kalenterikuukauden (kuukauden 1. päivästä seuraavan kuukauden 1. päivään)
 • Maksuehto on 14 pv. laskun päiväyksestä
 • Viivästyskorko 8 %
Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden sulkea kohde, mikäli kohteesta:
 • reklamoidaan toistuvasti
 • kohteesta annetut tiedot eivät pidä paikkaansa
 • tai maksu on myöhässä yli 30pv.
 • Palveluntarjoajan toimesta suljetun kohteen avausmaksu on erääntyneet saatavat + 145€  

 • Sivustonäkyvyys
  • Etusivulle nosto, kohde on näkyvissä etusivulla. 40€/kk
  • Bannerinäkyvyys sivuston jommassa kummassa laidassa. 55€/kk
  Vastuuvapauslauseke
  Vuokravenehanko.fi -palvelun tuottaja Lomahanko Oy pyrkii huolehtimaan, että palvelu on aina saatavilla ns. best effort periaatteella.  Mahdollisissa teknisissä häiriötilanteissa,  jolloin sivusto ei ole saatavilla,  Lomahanko Oylle ei synny hyvitys- tai vahingonkorvausvelvollisuutta vuokranantajille eikä vuokraajille.  Jos sivusto on teknisen syyn takia poissa käytöstä enemmän kuin yhden kuukauden ajan, maksimihyvitys vuokranantajalle on ko. kuukauden maksettu palvelumaksu, joka palautetaan vuokranantajan reklamaation perusteella vuokranantajan antamalle tilille.